Thema's

Verandering hangt in de lucht. Overal tonen doeners dat het anders kan. Met een klein gebaar, vol lef en levenslust. Ook in jouw gemeente, jouw wijk, en ja, zelfs jouw straat.

Want hier begint de vooruitgang. Hier bouwen we samen aan een bruisende buurt waar mensen voor elkaar zorgen. Hier is het betaalbaar wonen, met aangename straten en verfrissend groen. Hier wordt je stem gehoord en krijgt iedereen een eerlijke kans.

Welzijn

Wie zorg nodig heeft, moet die krijgen. In het parlement strijdt Elke voor kwaliteitsvolle, betaalbare en toegankelijk zorg voor iedereen. 

Van de kinderopvang en de jeugdzorg tot in de ouderenzorg. Van geestelijke gezondheidszorg tot personen met een handicap. Samen gaan we geen enkele uitdaging uit de weg en zorgen we ervoor dat niemand uit de boot valt. Post by groen.be. Post by groen.be. Post by groen.be.

Lees Meer ›

Brussel

Vanuit de Brusselse regering gaat Elke voor een beter Brussel, een stad waar je jong kan zijn en oud wil worden met een beleid op maat van alle Brusselaars. Waar je gezonde lucht inademt en waar ouders hun kinderen met een gerust hart naar school kunnen laten fietsen.